« Terug naar blog overzicht

De nieuwste Apple producten van 2015

Zoals wel bekend bij Apple introduceren zij altijd de s modellen van de voorgangers, dus konden we bij de iPhone 6 ook niet anders verwachten dat dit ook zou gebeuren. Apple heeft een paar aanpassingen gedaan waaronder de camera verhoogd met meer pixels en de IOS versie geüpgrade.

Iphone 6s en 6s plus

Zoals wel bekend bij Apple introduceren zij altijd de s modellen van de voorgangers, dus konden we bij de iPhone 6 ook niet anders verwachten dat dit ook zou gebeuren. Apple heeft een paar aanpassingen gedaan waaronder de camera verhoogd met meer pixels en de IOS versie geüpgrade.
Nou zijn er ook een paar kleine veranderingen in de werking van de telefoon, bij dit nieuwe model zullen er ook optie schermen voorbij komen als men op apps klikt. Zo kan men van te voren beslissen hoe de App gebruikt kan worden, denk daarbij aan de camera die gebruikt kan worden voor foto, film of geluidsopname.  Het 3D touch systeem zorgt ervoor dat je hard of zacht kan drukken op een bepaalde app, zodat deze te gebruiken is op verschillende manieren. Bij zijn voorganger had je het lang en kort ingedrukt houden van een bepaalde app om deze te activeren, dus dit is een geheel nieuwe doorbraak op het gebied van het smart touch systemen.  Zo kan je ook selecteren om bijv. een selfie camerastand aan te zetten.  Een leuke nieuwe gadget en handig voor dagelijks gebruik!  

Ipad pro

We kennen de Ipad inmiddels al vijf jaar, nu heeft Apple gekozen voor een geheel nieuwe combinatie.
Er is ook al enige tijd een Macbook pro op de markt, daarom heeft Apple er voor gekozen om deze krachten te bundel en te gaan voor een Ipad Pro.  De Ipad pro moet zorgen voor een geheel nieuwe impact op gebied van de zakelijke markt, klein makkelijk te dragen en alle mogelijkheden die een normale laptop ook heeft.

Ipad Pro

Deze moet nog krachtiger sneller en beter zijn dan zijn voorganger, daarnaast is hij uitgerust met toetsenboord zodat ook de zakelijke markt van deze innovatieve verandering gebruik kan gaan maken. 
Belangrijk voor de zakelijke markt is dat de Apps van Microsoft nu ook ondersteund worden, waardoor zij in de toekomst ook Word en Exel Apps kunnen gaan gebruiken. Dat is tot voorkort nog nooit eerder gebeurt, Apple ondersteunde in de voorgaande jaren geen applicaties van Microsoft.
Nu moet het mogelijk zijn om op de tablet al je zakelijke informatie te kunnen regelen, en een geheel overzicht van bedrijven te kunnen notificeren.

Apple TV met Siri

Siri was al bekend van de iPhone maar Apple heeft de spraakfunctie verder uitgebreid en aan Apple TV toegevoegd. Nu hoeft men geen knopjes te gebruiken en kan men met de spraakfunctie makkelijk alles bedienen. Helaas zal deze applicatie nog niet in Nederland verschijnen, maar zodra deze enige tijd op de Amerikaanse markt is kunnen wij hem ook langzaam gaan verwachten. Kortom, wees gerust over enige tijd hoef je alleen maar te zeggen wat je wilt zien of horen!

Apple TV

Apple tv zal zich nu meer gaan richten op de game applicaties, zij willen niet de concurentie aangaan met playstation of Xbox maar toch voor de mensen die vaak games spelen op de telefoon is dit ideaal.
Zij kunnen in vervolg dan ook alle spellen in het groot op de tv spelen, voor de beginnende speler geweldig natuurlijk! Bovendien kan de afstands bediening dan ook gebruikt worden als controller voor de spellen die er gespeeld worden, wat het een stuk makkelijker maakt om een game snel onder controle te hebben. 

Apple tv was in de voorgaande jaren al makkelijk in de omgang maar nu zij uitbreide tot meerdere functies zullen mensen eerder overgaan tot aanschaf van dit product. Bijna elk huishouden heeft een tv in de woonkamer, maar om daar ook nog eens alle dagelijkse applicaties op te kunnen besturen vind men steeds aantrekkelijker worden.