« Terug naar blog overzicht

Facebook werkt aan Dislike Button

Het heeft lang geduurd, maar hij gaat er nu toch echt komen de ‘vind ik niet leuk-knop’. Facebook werkt al tijden aan deze knop, want zo makkelijk is het niet geweest. Er zijn veel meningen over bekend, omdat hij op verschillende manieren gebruikt kan worden.

Het heeft lang geduurd, maar hij gaat er nu toch echt komen de ‘vind ik niet leuk-knop’. Facebook werkt al tijden aan deze knop, want zo makkelijk is het niet geweest. Er zijn veel meningen over bekend, omdat hij op verschillende manieren gebruikt kan worden. Het is niet de bedoeling dat men nu elkaar kan gaan ‘Disliken’ het is na juist bedoeld om samen tegen een bepaald standpunt te zijn.
Er ontstaan steeds meer acties van goede doelen, organisaties en instanties waarop foto’s en video’s getoond worden die schokkend zijn dan moet men dat kunnen Disliken vind Facebook.

Het is een hele verandering op het gebied van Social media en voornamelijk Facebook, het streven van deze social media platforms is een toevoeging aan het leven geven. Niet de diepte punten van het leven naar boven halen door dingen ‘Niet leuk’ te vinden in plaats van alleen maar ‘leuk’. Daarom zijn ze er heel lang mee bezig geweest maar toch gaat hij er komen!

De gebruiker bepaald bij bijna elke winstmakende organisatie, zo heeft men nu behoefte aan een geheel nieuwe ontwikkeling op dit gebied. Maar Facebook lanceert zoiets niet zomaar, daar gaan heel wat processen aan vooraf. Er moet nog steeds onderzocht worden wat ze wel en niet toe gaan laten met deze nieuwe ontwikkeling. Als zij niet voorbereid zijn op conflicten die kunnen ontstaan door deze nieuwe verandering, zullen zij veel media aandacht kunnen verwachten en dat wil Facebook niet natuurlijk!