« Terug naar blog overzicht

10 grappige iPhone en Android apps voor op het werk

De smartphones met hun leuke, grappige en soms ook nuttige iPhone en Android apps zijn anno 2014 niet meer weg te denken. Van deze grappige apps heeft het Moodles team 10 grappige en leuke iPhone en Android apps voor op het werk uitgezocht.

De volgende mobiele apps staan garant voor lachsalvo’s onder collega’s en directeurs:

 

Let op Facebookers: wil je je Facebook vrienden mee laten lachen? Klik dan op de ‘Vind ik leuk’-knop onder het artikel!
Wil je zelf een app laten ontwikkelen en heb je daar hulp bij nodig? Vul dan ons contactformulier onderaan de pagina in!

 

Oldbooth

Heb je je ooit afgevraagd hoe je er uit zou zien, als je in de 70′s geleefd had? Oldbooth geeft jou en jouw collega’s hier antwoord op. Neem een foto, kies je favoriete 70′s kapsel en tadaaa… lachsalvo’s gegarandeerd!

 

MouthOff

Collega’s laten schrikken? Of onverwachts in de lach laten schieten? Dat kan met MouthOff. Kies een mond; van een monster of van een leipo. Doe je mobiel voor je mond en draai je om. *gna-gna*

 

iBeer

Genoeg van al die katers, maar toch een gezellig pilsje mee willen drinken? Dan pak je toch gewoon een lekker iBeer-tje! Zet hem aan je mond en drink mee met alle andere bierdrinkers.

 

Angry Birds

De best verkochte game op iPhone en Android. Gebruik op werk op eigen risico: begin in de pauze en probeer dan maar eens te stoppen met dit verslavend spelletje vogels-katapult-schieten.

 

iFart

Tja… de naam zegt hier al genoeg. Inderdaad, een scheten-applicatie. Kies je scheet-geluid uit de database, druk op de rode knop, *ppppfffrrrrttttt* (red: favo-fart Moodles team: ‘The Mosquito’)

 

aScreenCrash

Wil je je collega even laten schrikken en een flink schuldgevoel geven? Zet dan de aScreenCrash-app aan en leen je mobiel uit aan de desbetreffende collega. Bij elke druk op jouw scherm ontstaat er een (nep)barst in jouw scherm.

 

Brostache

Brostache is een hilarische app. Net zoals bij de app MouthOff zet je ook hier jouw mobiel voor je mond. Een ‘pratende’ mond (synchroniseert op stemgeluid) met een prachtige snor geeft jou een Southpark-achtige look. Leuk voor in vergadering.

 

Talking Carl

Nog een leuke app voor in die saaie maandagochtend vergadering. Talking Carl praat iedereen na met zijn hoge stemgeluid. Ook leuk: zet twee Talking Carl’s tegenover elkaar en kijk wie ze het langst aan de praat krijgt.

 

The Fortune Cookie

Gelukskoekjes, wie kent ze niet? Meestal krijg je ze bij je favoriete Chinese restaurant (en dan meestal bij de rekening!). Het briefje is altijd leuk om te lezen, maar de koekjes zijn niet te vreten. Daar heeft deze app een oplossing voor.

 

Spin the Bottle

‘Flesje draaien’ is ook zo’n traditioneel iets, wat voor meerdere doeleinden gebruikt wordt. Eén van de bekende spelletjes van vroegâh is ‘doen, durven of de waarheid’. Nu dus ook te spelen zónder bierdrinkers met lege flesjes.


Heb jij nog leuke en/of grappige apps, laat die dan achter op onze Moodles Fanpage